Ce semnificatie are Iubirea ?

11:23

Noi, oamenii, prețuim prea mult obiectele și funcțiile. Uităm de unde am venit, uităm din ce suntem făcuți și uităm adevărata noastră față. Ne dăm seama de toate acestea doar cănd nu mai deținem noi controlul asupra proprii vieți.



Ce înseamnă să iubești?

Să iubești înseamnă să nu îți pese de tine. Iubirea înseamnă să îți pese mai mult de cel de langă tine decât de propria ta fericire, înseamnă să te apropii de celălalt chiar dacă știi că are oricând puterea de a te ucide dintr-o mișcare. Să iubești înseamnă să faci tot posibilul pentru a-i face bine celuilalt, a-ți risca viața. Să iubești înseamnă să spui NU fricilor omenești pe care le-ai moștenit de atâtea secole, de a cere IERTARE și de a-ți dărui viața pentru PREZENT.

Chiar dacă știi că nu mai ai mult de trăit, dacă iubești, nu te gândești la tine, ci te gândești la cât suferă cel de lângă tine. Suferința nu esta mai puternică decât iubirea, suferința o conturează, iar mila o include și respectul o definește.

Fiecare om are drumul lui. Aceasta NU este o zicală, este ADEVĂRUL și nu-l poți ascunde, nu poți trimite pe nimeni în locul tău și nu poți păcăli VIAȚA.

Iubiți-vă mult, sprijină-ți familia și prietenii, nu uita să fii OM și îndrăznește să îți deschizi inima.

Știi în interiorul tău că poți mai mult de atât, că poți fi mai buni decât ieri, că ești făcuți pentru a fi ceea ce dorești mai mult pe lumea asta!
Nu-ți fie rușine să îți exprimi dragostea!



Te îmbrățișez!

You Might Also Like

0 comentarii